Στη Νίκη Αμαρουσίου η Δέσποινα Μάγγελ

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου η Δέσποινα Μάγγελ

bet365

Η Νίκη Αμαρουσίου θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και σε αυτό το πλαίσιο ενισχύθηκε με την απόκτηση της Δέσποινας Μάγγελ.

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τη Δέσποινα Μάγγελ, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών!

Η Δέσποινα είναι γεννημένη στις 19 Δεκεμβρίου 1999, είναι 1μ.80 κι αγωνίζεται ως διαγώνια. Πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας, Χρήστου Χόνδρου ενόψει της σεζόν 2019-20.

«Από τις πρώτες προπονήσεις με τη Νίκη Αμαρουσίου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για μια συγκροτημένη και πολύ σοβαρή ομάδα. Η διοίκηση είναι κοντά στο τμήμα ενώ υπάρχει εξαιρετικό κλίμα με τις συμπαίκτριες και τον προπονητή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος! Προσωπικά, θέλω να δουλέψω και να βελτιωθώ σε ατομικό επίπεδο, συνδυάζοντας παράλληλα το ακαδημαϊκό κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση, ο πήχης παραμένει ψηλά έπειτα από την περσινή πορεία! Θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως πιστεύω ότι έχουμε τις βάσεις για να κάνουμε κάτι καλό» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της.

Ομάδες:
2017-19: Αμαζόνες Ν.Ε.
2016-17: Φοίβος Μελισσίων
2011-16: Ηρακλής Κηφισιάς

Η Δέσποινα Μάγγελ είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα τις ομάδας μας έπειτα από τις Χρύσα Γιαννέλου και Τζωρτζίνα Χατζηαγγελή».

 

Τελευταία Νέα