Χόνδρος: «Η πορεία μας είναι μια επιτυχία για τη Νίκη Αμαρουσίου»

Gazzetta team
Χόνδρος: «Η πορεία μας είναι μια επιτυχία για τη Νίκη Αμαρουσίου»

bet365

Ο προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου, Χρήστος Χόνδρος μίλησε για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και την προσεχή συμμετοχή στα playoffs.

Η Νίκη Αμαρουσίου φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, σημειώνοντας 14 νίκες σε 19 αγώνες ενώ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη regular season στον εκτός έδρας αγώνα με τον Τυφώνα (25/3, 21:30).

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Χόνδρος έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων, το επίπεδο του πρωταθλήματος και το υψηλό κίνητρο της Νίκης, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr.

Περίμενες, λοιπόν ότι η Νίκη Αμαρουσίου θα είχε «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στα playoffs ενώ η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βρίσκεται σε εξέλιξη;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα… Τα κορίτσια που ήλθαν το περασμένο καλοκαίρι «έδεσαν» ιδανικά με το υλικό που είχαμε στη διάθεσή μας και η πορεία μας αντικατοπτρίζει, ουσιαστικά, την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που γίνεται τους τελευταίους μήνες σε όλα τα επίπεδα».

Πότε πίστεψες ότι η Νίκη μπορεί να κάνει κάτι καλό στο πρωτάθλημα;
«Ουσιαστικά μετά από τον Νοέμβριο. Κάναμε κάποιες ήττες στην αρχή και ήταν λογικό. Ήταν η περίοδος που ακόμα «ψαχνόμασταν» σαν ομάδα… Στη συνέχεια όμως είδαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να διατηρεί το κίνητρο των παικτριών του σε υψηλό επίπεδο κάθε εβδομάδα;
«Πάρα πολύ δύσκολο, με δεδομένο ότι μιλάμε για διαφορετικούς χαρακτήρες. Τα κορίτσια που ήλθαν στη Νίκη είχαν εντελώς διαφορετικές παραστάσεις κι έπρεπε να βρούμε γρήγορα «χημεία». Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο… Δεν ξέρω αν το έχω καταφέρει ακόμα (γέλια). Τα αποτελέσματα, πάντως είναι καλά».

Πώς κρίνεις το επίπεδο του εφετινού πρωταθλήματος;
«Νομίζω ότι πρόκειται για το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 2-3 ετών. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που ξεχωρίζουν σε ό,τι αφορά την ποιότητα, τη διάρκεια και τη συνέπεια. Από ‘κει και πέρα, τα υπόλοιπα σωματεία βρίσκονται μια ταχύτητα κάτω. Το μισό πρωτάθλημα είναι ντέρμπι! Του χρόνου τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής. Ίσως πέσουν δυο ομάδες από την Α2 που σίγουρα θα είναι καλές. Επίσης ανεβαίνουν δυο δυνατές ομάδες από το Τοπικό, ενδεχομένως το Κορωπί και η Κερατέα».

Τι να περιμένουμε, λοιπόν, από εδώ και στο εξής από τη Νίκη ενώ το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του;
«Εφόσον τερματίσουμε τρίτοι ή τέταρτοι, είμαστε 2-0 πίσω στις αναμετρήσεις με τον πρώτο και τον δεύτερο. Έστω κι έτσι, αν τα κορίτσια το πιστέψουν πραγματικά, πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα κάτι καλύτερο. Ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό, θεωρώ ότι η πορεία μας είναι μια επιτυχία για τον σύλλογο και τη διοίκηση που έχει βοηθήσει όσο μπορεί φέτος στο να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα».

Πως είναι η συνεργασία σου με τον Φώτη Μάντζιο;
«Ο Φώτης με έχει βοηθήσει πολύ, είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου μαζί του, έχοντας αναπτύξει παράλληλα διαπροσωπικές σχέσεις. Σε όποια ματς μπορεί, έρχεται και κάθεται μαζί μου στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ενώ κορίτσια από τα Τμήματα Ανάπτυξης και Υποδομών (Κορασίδες), βοηθούν την πρώτη ομάδα και θα το κάνουν και στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα