Παρέμεινε στην Πότσδαμ ο Ναράνχο

Gazzetta team
Παρέμεινε στην Πότσδαμ ο Ναράνχο

bet365

Στο Γερμανικό πρωτάθλημα και την Πότσδαμ θα παραμείνει για ακόμα δύο χρόνια ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Ακόμα δύο χρόνια στην Γερμανία και την Πότσδαμ θα παραμείνει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικώ, Γκιγιέρμο Ναράνχο. Έχοντας πετυχημένο πέρασμα στην Γερμανική ομάδα, υπέγραψε το νέο του συμβόλαο και αφού ανακοινώθηκε δήλωσε στην συνέχεια: «Η συμφωνία αυτή ήταν κοινή απόφαση και των δύο πλευρών. Πάντα αισθανόμουν σαν στο σπίτι μου στο Πότσδαμ. Από την πρώτη μέρα, είχα τον απαραίτητο σεβασμό και την ανάλογη υποστήριξη για τη δουλειά και τις ιδέες μου. Η διοίκηση ήταν κοντά στην ομάδα συνέχεια και μας παρείχε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης .

Μετά τη σεζόν 2018/2019 που φτάσαμε στην ιστορική επιτυχία του χάλκινου μεταλλίου, φέτος βάλαμε ψηλότερα τον πήχη. Πετύχαμε αρκετά καλά αποτελέσματα με την ομάδα, και πήραμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου που ήταν καλύτερη για το σύλλογο μέχρι να γίνει η διακοπή του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία τους βοηθούς μου, Ιωάννη Παρασχίδη και Ρικάρντο Μπόιερ. Ανυπομονώ πλέον για τις επόμενες προκλήσεις ».

 

Τελευταία Νέα