Οι Σέρβοι τίμησαν τον Άρη Αγγελόπουλο

Gazzetta team
Οι Σέρβοι τίμησαν τον Άρη Αγγελόπουλο

bet365

Μεγάλη τιμή για τον Άρη Αγγελόπουλο με τον Πατρινό προπονητή να βραβεύεται από τους Σέρβους στο περιθώριο των τελικών Κυπέλλου της γειτονικής χώρας.

Οι Σέρβοι έδειξαν για ακόμα μία φορά πως δεν ξεχνούν. Οι γείτονες το βράδυ της Κυριακής και στο περιθώριο της διεξαγωγής των τελικών Κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες, τίμησαν τον Άρη Αγγελόπουλο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την βοήθεια που είχε παράσχει ο Πατρινός προπονητής το 1999 στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Συγκεκριμένα την είχε προσκαλέσει στην Πάτρα για την προετοιμασία, μια περίοδο που οι Σέρβοι αντιμετώπιζαν σοβαρότητα προβλήματα, είχαν αποχωρήσει από το World League και πήγαν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας για να προετοιμαστούν ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου και κατέλαβαν την 3η θέση. Στην συνέχεια αυτή η ομάδα κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ποτέ δεν έκρυψαν πως οφείλουν πολλά και στην βοήθεια του Άρη Αγγελόπουλου.

Την Κυριακή μάλιστα τον βράβευσαν με την πλακέτα την οποία παρέδωσε ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ζόραν Γκάιτς να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ρόλος ενός φίλου είναι να είναι μαζί σου, στις δύσκολες στιγμές σου.

Τη φιλία δεν την επιλέγεις, είναι, ποιος ξέρει γιατί, σαν την αγάπη.

Σ'ευχαριστούμε για τη βοήθεια σου σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε η χώρα μας, αλλά και το βόλεϊ στη Σερβία.

Με την επιθυμία η συνεργασία μας να γίνει ακόμη καλύτερη κι ακόμη πιο δυνατή, σ' ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει».

 

Τελευταία Νέα