Ολυμπιακός: Η παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη στην προπόνηση των Κυπελλούχων Ευρώπης και η συζήτηση για το έξτρα πριμ

Ολυμπιακός: Η παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη στην προπόνηση των Κυπελλούχων Ευρώπης και η συζήτηση για το έξτρα πριμ

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στον Ολυμπιακό, Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε στην προπόνηση του τμήματος βόλεϊ των ανδρών και μοίρασε συγχαρητήρια για τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Μακάμπι Τελ Αβιβ στο κατάμεστο ΣΕΦ και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο στο πρώτο ματς, κατέκτησε το Challenge Cup και τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Στη σημερινή (17/03) προπόνηση βρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και έγινε συζήτηση για έξτρα πριμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (17/3) προπόνηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Μετά την κατάκτηση του Challenge Cup και τη νίκη (3-0) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τελικό, στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο κ. Κουντούρης συνεχάρη τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο των Κυπελλούχων Ευρώπης και έδωσε το σύνθημα για την «επόμενη» μέρα, με... φόντο την επίτευξη όλων των στόχων της σεζόν! Το «παρών» στο Ρέντη έδωσαν και οι χορηγοί του Συλλόγου, ενώ στη συζήτηση έγινε αναφορά στο έξτρα πριμ επίτευξης στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, ενόψει της συνέχειας των εγχώριων διοργανώσεων (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, League Cup)».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα