Τράβιτσα: «Ένα αθλητικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Newsroom
Για όνειρο που έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο ο Ντράγκαν Τράβιτσα

bet365

Ο MVP του τελικού, Ντράγκαν Τράβιτσα έκανε λόγο για ένα αθλητικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την συμπαράστασή του.

Μεγάλη νίκη και 3ος Ευρωπαϊκός τίτλος για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Μακάμπι με 3-0 και έκαναν δικό τους το Challenge Cup, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Ντράγκαν Τράβιτσα. Ο Κροάτης πασαδόρος που αναδείχθηκε και MVP του τελικού, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι εφικτό να το περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα. Είναι ένα αθλητικό όνειρο αυτό που πετύχαμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού! Ευχαριστώ Ολυμπιακέ, με αυτό το υπέροχο κοινό! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το χρωστάμε σε όλους, διοίκηση, προπονητή, παίκτες. Ήμασταν πολύ σοβαροί και καταφέραμε να πάρουμε αυτόν τον τίτλο.

Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι... θυμωμένοι και για τους άλλους στόχους μας. Είμαστε περήφανοι για αυτό που πετύχαμε. Το κλειδί σε αυτή την πορεία ήταν σίγουρα ο επαναληπτικός ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό, που ήταν και η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον θεσμό. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και τελειώσαμε σήμερα τη δουλειά!».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα