Κουμεντάκης: «Να πανηγυρίσουμε την Τετάρτη έναν Ευρωπαϊκό τίτλο»

Newsroom
O Ραφαήλ Κουμεντάκης

bet365

Την Τετάρτη (15/3, 20:00), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup, με στόχο την κατάκτηση του τρίτου της ευρωπαϊκού τίτλου.

Στον Ολυμπιακό έχουν μπει σε mood… τελικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη θα διεκδικήσουν τον τρίτο τους ευρωπαϊκό τίτλο έχοντας τον πρώτο λόγο κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά το υπέρ τους 3-0 στο πρώτο ματς μέσα στο Ισραήλ.

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, αναφέρθηκε στην επικείμενη μάχη, στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, έχουμε φτάσει πολύ κοντά και θέλουμε να πιάσουμε έναν μεγάλο στόχο, τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Έχουμε ανυπομονησία, είναι λογικό. Προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες ώρες όσο καλύτερα μπορούμε και αναλύουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για τη Μακάμπι. Είμαστε χαρούμενοι. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, αυτό μας δίνει δύναμη για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται. Ελπίζω, να είμαστε ικανοί, να έχουμε και τύχη, γιατί πάντα χρειάζεται τύχη και να πανηγυρίσουμε, μαζί με τους φιλάθλους μας, έναν μεγάλο τίτλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο, στο οποίο το βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει γράψει ιστορία. Στο γήπεδο, που η ομάδα έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα