Ολυμπιακός: Ελπίδες για επιστροφές εισιτηρίων από Μακάμπι για τον τελικό του ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Ελπίδες για επιστροφές εισιτηρίων από Μακάμπι για τον τελικό του ΣΕΦ

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μακάμπι στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup, με τους Πειραιώτες να ελπίζουν σε επιστροφές εισιτηρίων από τους Ισραηλινούς προκειμένου να βρεθούν ακόμα περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο.

Έχοντας επικρατήσει με 3-0 μέσα στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του Challenge Cup που θα είναι και ο τρίτος Ευρωπαϊκός τίτλος στην ιστορία του. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τετάρτη 15/3 (20:00) τη Μακάμπι στο ΣΕΦ και ήδη έχει ανακοινωθεί Sold Out, με την δίψα των φίλων του Ολυμπιακού για ένα ακόμα Ευρωπαϊκό τίτλο να είναι μεγάλη.

Το ευχάριστο είναι πως μπορεί να βγουν σε κυκλοφορία και άλλα εισιτήρια, τα οποία είναι πιθανό να προκύψουν από επιστροφές τόσο της Μακάμπι, όσο και από την CEV και χορηγούς της διοργάνωσης. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν από την σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (10/3). Σε περίπτωση που ισχύσουν τα παραπάνω, θα υπάρξει ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα