Χωρίς κόσμο λόγω δακρυγόνου το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Newsroom
Χωρίς κόσμο λόγω δακρυγόνου το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

bet365

Με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική λόγω της χρήσης χημικών από την αστυνομία, αποφασίστηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο θα αρχίσει όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Όπως σας είχαμε αναφέρει, λιγότερο από μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, υπήρξε ένταση έξω από το κλειστό με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών μέσα στο γήπεδο.

Τα δακρυγόνα της αστυνομίας έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα με τον Άγιο Θωμά να αδειάζει καθώς κανείς δεν μπορούσε να μείνει στις εξέδρες. Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η συζήτηση για το αν τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, καθώς υπήρχαν πιθανότητες και να μην γίνει. Τελικά αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει κανονικά, αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Από τα μεγάφωνα ακούστηκε πως θα πρέπει να υπάρξει εκκένωση των εξεδρών, με τους λιγοστούς έτσι και αλλιώς φίλους του Παναθηναϊκού που είχαν μείνει να αποχωρούν και μένει να δούμε το πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να αρχίσει το ματς.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα