Παναθηναϊκός ΑΟ: Γέμισε το κλειστό του Αγίου Θωμά χωρίς καν να βγουν εισιτήρια για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Παναθηναϊκός ΑΟ: Γέμισε το κλειστό του Αγίου Θωμά χωρίς καν να βγουν εισιτήρια για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως εξαντλήθηκαν οι θέσεις στον Άγιο Θωμά για την ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Τσάλεντζ Καπ χωρίς να βγουν σε κυκλοφορία εισιτιήρια.

Η δίψα του κόσμου των «πρασίνων» για τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (19:00-15/02) στο κλειστό του Αγίου Θωμά ήταν τεράστια, μετά την χθεσινή μεγάλη επικράτηση στο «Μελίνα Μερκούρη» επί των «ερυθρολεύκων» με 3-1 σετ.

Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν θα μπορέσουν να βρουν θέση στο γήπεδο του Αμαρουσίου για το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αφού έγινε sold-out, χωρίς να καν βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα. Με τις κάρτες διαρκείας της ομάδας να είναι περίπου στις 950, οι υπόλοιπες λιγοστές θέσεις που απομένουν θα καλυφθούν με προσκλήσεις σε αθλητές και χορηγούς.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων, καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.

Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες για το συγκεκριμένο ματς».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα