Ανδρεόπουλος: «Πανηγυρίζει η ομάδα που νικάει στο δεύτερο ματς, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι» (vid)

Newsroom
Ανδρεόπουλος: «Πανηγυρίζει η ομάδα που νικάει στο δεύτερο ματς, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι» (vid)

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει προσηλωμένη ενόψει της ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός έκανε φανταστική εμφάνιση στο Ρέντη, νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup και πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Ο προπονητής του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως πανηγυρίζει αυτός που κερδίζει το δεύτερο παιχνίδι και πως η ομάδα του πρέπει να μη χάσει τη συγκέντρωση της.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV:

«Ήταν πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σαφώς και το περίμενα. Με ξέρετε τόσα χρόνια. Περιμένεις πάντα το καλύτερο, περίμενα τη νίκη. Η ομάδα μας και κάθε ομάδα έχει 14 αθλητές. Ο καθένας είναι πολύτιμος αλλά όλοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά. Ο Παναθηναϊκός στους δυο προημιτελικούς πέρσι και φέτος έκανε καλά παιχνίδια αλλά η πρόκριση πήγε στα χρυσά σετ. Ο αντίπαλος μας είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες που μπορούν να γυρίσουν κάθε σκορ. Αυτή που πανηγυρίζει είναι η ομάδα που νικάει το δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και ήρεμοι».

@Photo credits: INTIME
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα