Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ με τον Παναθηναϊκό

bet365

Στην διάθεση του κοινού είναι από σήμερα τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ που θα γίνει στο «Μ. Μερκούρη» την Τρίτη (07/02).

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό του πως από το πρωί της Τετάρτης (01/02-10:00) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο πρώτο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτή γίνεται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι τιμές τους ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «ερυθρολεύκων»:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα