Στις 7/2 στο Ρέντη ο πρώτος «αιώνιος» ημιτελικός στο Challenge Cup, προς ΟΑΚΑ η ρεβάνς

Φώτης Καρακούσης
Στις 7/2 στο Ρέντη ο πρώτος «αιώνιος» ημιτελικός στο Challenge Cup, προς ΟΑΚΑ η ρεβάνς

bet365

Στις 7 Φεβρουαρίου στις 20:00 στοπ Ρέντη θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εκτός απροόπτου η ρεβάνς θα γίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς ακόμα η CEV να έχει ορίσει ημερομηνία.

Αντίστροφα μετράμε για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup, που για πρώτο φορά στην ιστορία θα βρει αντιμέτωπους τους δύο «αιωνίους αντιπάλους» του ελληνικού αθλητισμού, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η CEV έκανε γνωστή την ημερομηνία του πρώτου αγώνα. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ρέντη στις 7 Φεβρουαρίου (20:00). Όσον αφορά τη ρεβάνς ακόμα επίσημα δεν έχει οριστεί, κάτι που θα γίνει ως αργά το βράδυ της ημέρας. Εκτός εξαιρετικού απροόπτου η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και όχι στον Άγιο Θωμά.

Τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας τα εξής: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα