Για δύο σετ που θα του δώσουν την πρόκριση ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία

Για δύο σετ που θα του δώσουν την πρόκριση ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία

Newsroom
Για δύο σετ που θα του δώσουν την πρόκριση ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία

bet365

Με στόχο τα δύο σετ που θα του δώσουν την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται την Τρίτη από τη Ναντ (21:00).

Μπροστά σε μία πολύ μεγάλη πρόκληση βρίσκονται οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζουν αύριο το βράδυ στη Ναντ την τοπική ομάδα στον δεύτερο αγώνα για τους 32 του Challenge Cup γυναικών.

Οι πράσινες στο πρώτο ματς αν και έχασαν το πρώτο σετ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στην πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος και να πάρουν την «καθαρή» νίκη που τους έδωσε ένα μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα.

Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟ ψάχνει αύριο το βράδυ (Τρίτη 20/12, 21:00) δύο σετ στο Mangin Beaulieu της Ναντ, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση (ενώ αν ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ).

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το γαλλικό πρωτάθλημα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη άρα πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο εμείς πάμε επίσης να νικήσουμε», δήλωσε ο τεχνικός των νταμπλούχων Γιάννης Καλμαζίδης που έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του.

Η Ναντ το βράδυ του Σαββάτου νίκησε με 3-1 τις Κάννες, πετυχαίνοντας την 7η διαδοχική νίκη της (11-1 το ρεκόρ της) που τη διατήρησε στην πρώτη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα