Στην Αυστρία για το πρώτο βήμα ο Άρης

Στην Αυστρία για το πρώτο βήμα ο Άρης

Newsroom
Στην Αυστρία για το πρώτο βήμα ο Άρης

bet365

Την ΑΣΚΟ Στιλβόλεϊ αντιμετωπίζει στην Αυστρία ο Άρης, με τις; «κίτρινες» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «16» του Challenge Cup

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι για το Λινζ της Αυστρίας εκεί όπου την Τετάρτη (14/12. 20:00) και την Πέμπτη (15/12, 20:00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ΑΣΚΟ Στιλβόλεϊ για τους «32» του Challenge Cup γυναικών.

Η αντίπαλος των κιτρίνων είναι πρωτοπόρος του Αυστριακού πρωταθλήματος με ρεκόρ 9 νίκες-1 ήττα με τον Γιάννη Τσαϊρέλη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα χρησιμοποιήσει τις δύο νέες αθλήτριες της ομάδας του την 26χρονη Κολομβιανή ακραία Βανέσα Λισέτ Καϊσέδο Κορτές και την 24χρονη Βουλγάρα ακραία Έλενα Μπέτσεβα (αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην πολωνική Ταρνόβ).

«Είναι τελείως διαφορετική η Ευρώπη και παρόλο που θα δώσουμε δύο εκτός έδρας αγώνες με την πρωτοπόρο του αυστριακού πρωταθλήματος, έχουμε ελπίδες και θα τις διεκδικήσουμε. Η Λιντς είναι μια κλασική ομάδα από την κεντρική Ευρώπη, χωρίς τη μεγάλη σταρ αλλά έχει ένα μαχητικό σύνολο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα