Με δύο σετ προκρίνεται στους «16» ο Ολυμπιακός

Με δύο σετ προκρίνεται στους «16» ο Ολυμπιακός

Newsroom
Με δύο σετ προκρίνεται στους «16» ο Ολυμπιακός

bet365

Ημέρα Challenge Cup η Τετάρτη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Κομάρνο στο Ρέντη (19:00) θέλοντας δύο σετ για να προκριθεί στους 16» μετά τη νίκη του με 3-1 στη Σλοβακία.

Τα εισιτήρια για τους «16» του Challenge Cup είναι έτοιμοι να σφραγίσουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Αρχικά οι Πειραιώτες που είναι οι μόνοι που παίζουν εντός έδρας, θα υποδεχθούν την Τετάρτη (19:00 Cosmote Sports 7) την Κομάρνο, έχοντας ως προίκα τη νίκη με 3-1 στη Σλοβακία. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προκρίνεται με νίκη με οποιαδήποτε διαφορά, ενώ συνεχίζει στους «16» και με ήττα αν με 3-2. Αν χάσει με 3-0 ή 3-1 (κάτι που θεωρείται απίθανο με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων), τότε θα έχουμε «χρυσό σετ».

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Αλμπέρτο Τζουλιάνι ανέφερε για τον αγώνα της Τετάρτης τα εξής: «Το ματς πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη μεγαλύτερη προσοχή, γιατί η Κομάρνο είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι και ότι παίζει καλό βόλεϊ, όμως είναι προφανές ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε».

Από την πλευρά του ο Ανέστης Δαλακούρας επισήμανε: «Έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό με την Κομάρνο. Κάναμε το πρώτο βήμα στη Σλοβακία και τώρα, θα πρέπει να πάρουμε στην έδρα μας την πρόκριση. Δείξανε ότι είναι μαχητική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουμε άλλη μια νίκη και να συνεχίσουμε με καλή ψυχολογία στη δύσκολη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα