Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μιγιάβα

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μιγιάβα

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μιγιάβα

bet365

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να παίζουν στο κλειστό αυτό τον πρώτο τους φετινό Ευρωπαϊκό αγώνα με την Σπάρτακ Μιγιάβα για το Challenge Cup.

Μετά τα δύο περσινά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με τον Φοίνικα Σύρου για το πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ για το League Cup, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο μεγαλύτερο κλειστό της χώρας, προκειμένου να δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για το Challenge Cup. Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί την Σπάρτακ Μιγιάβα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι ο αγώνας με την Σπάρτακ Μιγιάβα για το Challenge Cup θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ που απάντησαν θετικά στο αίτημα για να γίνει ο ευρωπαϊκός αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο και να έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν δια ζώσης χιλιάδες «αιώνια πιστοί».

Ο Panathinaikos επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο και εκτός συνόρων και αναμφίβολα οι ευρωπαϊκοί αγώνες που γίνονται στο ΟΑΚΑ προσδίδουν ξεχωριστή αίγλη , κάτι που το αναγνώρισαν και πέρυσι τόσο οι αντίπαλοι όσο και οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα