Στο Challenge Cup μέσω Σύρου ο Παναθηναϊκός

Στο Challenge Cup μέσω Σύρου ο Παναθηναϊκός

bet365

Στο Challenge Cup θα αγωνιστεί οριστικά ο Παναθηναϊκός στους άνδρες χωρίς να περιμένει να δει αν υπάρχουν θέσεις, μετά την αποχώρηση από την Ευρώπη του Φοίνικα. Στις γυναίκες οι «πράσινες» θα περιμένουν αν στην συγκεκριμένη διοργάνωση υπάρχουν κενές θέσεις. Στο CEV Cup γυναικών ο Ολυμπιακός και στο Challenge Cup στους άνδρες.

Τις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν τη νέα χρονιά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα έκανε γνωστές η ΕΟΠΕ. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός στους άνδρες χωρίς να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή θα αγωνιστεί στο Challengew Cup που αρχικά δήλωσε, καθώς μετά την αποχώρηση του Φοίνικα από την Ευρώπη άδειασε η θέση. Στην ίδια διοργάνωση θα λάβει μέρος και ο Ολυμπιακός, ενώ ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ που ήταν να αγωνιστεί στο CEV Cup και ο Μίλωνας που θέλει να παίξει Ευρώπη, θα περιμένουν να δουν αν στο Challenge Cup αδειάσει θέση, κάτι που σχεδόν πάντα γίνεται.

Όσον αφορά τις γυναίκες, ο Παναθηναϊκός δήλωσε και πάλι το Challenge Cup, αλλά θα πρέπει να περιμένει να δει αν θα υπάρχουν κενές θέσεις, καθώς στην συγκεκριμένη διοργάνωση θα αγωνιστούν από την χώρα μας οι ΠΑΟΚ και Άρης, ενώ και η Θέτιδα Βούλας θα είναι σε λίστα αναμονής. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός στις γυναίκες δήλωσε το CEV Cup που ήταν έτσι και αλλιώς να αγωνιστεί ως φιναλίστ του τελικού.

Οι συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

Ολοκληρώθηκε η εγγραφή των Ελληνικών σωματείων στις διοργανώσεις των Κυπέλλων Ευρώπης 2022- 2023. Αναλυτικά οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

CEV CUP

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

CHALLENGE CUP

ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ

*Για να ενταχθούν στην διοργάνωση CHALLENGE CUP αιτήθηκαν οι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ, ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ

ΑΝΔΡΕΣ

CHALLENGE CUP

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

*Για να ενταχθούν στην διοργάνωση CHALLENGE CUP αιτήθηκαν οι: ΠΑΟΚ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα