Παναθηναϊκός: Γιορτάζει την πρόκριση, περιμένει τον αντίπαλο στην οκτάδα του Challenge Cup

Newsroom
Παναθηναϊκός: Γιορτάζει την πρόκριση, περιμένει τον αντίπαλο στην οκτάδα του Challenge Cup

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει την Τετάρτη (19/1) τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Για μια ακόμα φορά η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δίνει πολλή χαρά στους οπαδούς του συλλόγου. Νικώντας την ουκρανική Χόροντοκ στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά με 3-2 σετ, οι «πράσινοι» πέρασαν στην προημιτελική φάση του Challenge Cup. Και τα όνειρα καλά κρατούν.

Με τη λήξη του αγώνα όλοι έγιναν ένα κουβάρι, ζώντας τις στιγμές. Πλέον στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αναμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Θα προκύψει την Τετάρτη (19/1) από τον αγώνα Τέρουελ (Ισπανία)-Σπάρτακ Μιγιάβα (Σλοβακία). Στο πρώτο ματς η σλοβακική ομάδα είχε επικρατήσει με 3-1 σετ.

Ο Σάσο Στάλεκαρ δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Στην αρχή του αγώνα ήμασταν πολύ δυνατοί και καταφέραμε και πήραμε και τα δύο πρώτα σετ με μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Μετά την κατάκτηση του δεύτερου σετ πανηγυρίσαμε την πρόκριση και ίσως να επηρεαστήκαμε λίγο. Ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία και επανήλθε στο ματς το έφερε στα ίσα και δυσκολευτήκαμε μέχρι να νικήσουμε τελικά».

Ο Βέλγος διαγώνιος Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε στην επόμενη φάση και πετύχαμε μάλιστα και τη νίκη. Ο αντίπαλός μας ήταν μια σπουδαία ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί παίκτες έπαιζαν στην Εθνική ομάδα της χώρας τους. Ήμασταν δυνατοί στο σερβίς και στην υποδοχή και αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι να παίξουμε με την ομάδα από τη Σλοβακία ωστόσο περιμένουμε το αποτέλεσμα τους αύριο, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα