Παναθηναϊκός: Συμπληρώθηκαν οι θέσεις για τον αγώνα με Χόροντοκ

Παναθηναϊκός: Συμπληρώθηκαν οι θέσεις για τον αγώνα με Χόροντοκ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Συμπληρώθηκαν οι θέσεις για τον αγώνα με Χόροντοκ

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα με την Χόροντοκ, στο οποίο το «τριφύλλι» θέλει 2 σετ για να προκριθεί στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Έχοντας κερδίσει με 3-1 μέσα στην Ουκρανία την Χόροντοκ, ο Παναθηναϊκός θέλει στη ρεβάνς της επόμενης βδομάδας δύο σετ για να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup. Οι «πράσινοι» είχαν ξεκαθαρίσει πως δικαίωμα εισόδου θα είχαν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και λίγες ώρες μετά ανακοίνωσαν πως συμπληρώθηκαν οι θέσεις, για έναν αγώνα που αν δεν υπήρχαν τα μέτρα λόγω κορονοϊού είναι δεδομένο πως ο Άγιος Θωμάς θα είχε γεμίσει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι μέσα σε λίγες ώρες συμπληρώθηκαν οι θέσεις των κατόχων διαρκείας για τον επαναληπτικό με την ουκρανική ομάδα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους φιλάθλους-κατόχους διαρκείας που επικοινώνησαν άμεσα με το τμήμα μελών και συμπλήρωσαν τις θέσεις που ορίζει το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι φίλαθλοι που θα έχουν δικαίωμα εισόδου θα ενημερωθουν με email».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα