Challenge Cup, Όροντοκ-Παναθηναϊκός: Θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης

Challenge Cup, Όροντοκ-Παναθηναϊκός: Θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης

Newsroom
Challenge Cup, Όροντοκ-Παναθηναϊκός: Θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης

bet365

Μετα από ένα μήνα περίπου ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας (12/1, 18:00) την Επισέντερ Ποντολιάνι Όντοροκ στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Challenge Cup.

Οι «Πράσινοι» αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στις 19 Δεκεμβρίου όταν επικράτησαν εκτός έδρας της Κηφισιάς για την 8η αγωνιστική της Volley League και βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας στο Όροντοκ στη δυτική Ουκρανία.

«Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά σε όλες τιος διοργανώσεις και έχουμε στραμένη την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Χόροντοκ. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα ματς δύσκολο ωστόσο εμείς οφείλουμε να παλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ρεβάνς της Αθήνας και να καταφέρουμε να παίξουμε και στην επόμενη φάση του θεσμού», σχολίασε στο www.pao1908.com ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις.

Η Όροντοκ είναι πρωτοπόρος στο ουκρανικό πρωτάθλημα με 14 νίκες σε ισάριθμα ματς και αποτελεί τη βάση της εθνικής Ουκρανίας καθώς 8 από τους 14 που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο ευρωπαϊκό (όπου συμμετείχε στο ίδιο όμιλο με την Ελλάδα) ήταν στην αποστολή της ομάδας ενώ προπονητής της είναι ο Πολωνός Μάριους Σορντίλ.

Τον αυριανό (Τετάρτη) αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήστε ΕΔΩ, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα