Στο CEV Cup θα παίξει ο ΠΑΟΚ

Στο CEV Cup θα παίξει ο ΠΑΟΚ

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Στον CEV Cup θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ στους άνδρες, με τους Θεσσαλονικείς να γνωστοποιούν την απόφασή τους με σχετική ανακοίνωση.

Οι Ελληνικές ομάδες είχαν περιθώριο μέχρι και την Παρασκευή στις 12 το βράδυ να δηλώσουν συμμετοχή για τα Κύπελλα Ευρώπης, με τον ΠΑΟΚ στους άνδρες να παίζει την επόμενη χρονιά στο CEV Cup όπως ανέφεραν με ανακοίνωσή τους οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Από το CEV Cup θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Κυπελλούχου Ελλάδος ΠΑΟΚ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του Δικεφάλου, δήλωσε συμμετοχή στο CEV Cup της επόμενης σεζόν, «εξαργυρώνοντας» το εισιτήριο που του έδωσε η διάκριση του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της CEV, οι υποχρεώσεις του CEV Cup ανδρών ξεκινούν στις 24 Οκτωβρίου, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει να μάθει τους υποψήφιους αντιπάλους του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα