Ολυμπιακός: Να κάνει το πρώτο βήμα στη Ρουμανία για πρόκριση στα ημιτελικά

Ολυμπιακός: Να κάνει το πρώτο βήμα στη Ρουμανία για πρόκριση στα ημιτελικά

Newsroom
Ολυμπιακός: Να κάνει το πρώτο βήμα στη Ρουμανία για πρόκριση στα ημιτελικά

bet365

Να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται προκειμένου να μπορέσει να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του CEV Cup, θέλει την Τετάρτη στη Ρουμανία κόντρα στην Ταργκοβίτσε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες που συνεχίζει στην Ευρώπη. Στους άνδρες κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Challenge Cup επικρατώντας του Παναθηναϊκού και στις γυναίκες και συγκεκριμένα στο CEV Cup αντιμετωπίζουν στη Ρουμανία την Ταργκοβίτσε στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Για τον αγώνα αυτό οι Πειραιώτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής: «Στη Ρουμανία, για μία ακόμη ευρωπαϊκή «μάχη», βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά την «καθαρή» νίκη (3-0) επί του ΑΟ Μαρκόπουλου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, τα κορίτσια του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο CEV Cup και την Τετάρτη (22/2) στις 18:00, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ταργκοβίτσε, στο πρώτο ματς της φάσης των «8».

Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, κόντρα στην καλύτερη τρίτη της φάσης των ομίλων του Champions League, οι «ερυθρόλευκες» έχουν δύσκολο έργο, όμως στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία, με... φόντο τη ρεβάνς, την άλλη Πέμπτη (2/3) στο κλειστό του Ρέντη.

Μιτσέλι: «Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι ανέφερε για το ματς: «Είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι. Ξέρουμε, ότι πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο και η σειρά θα ολοκληρωθεί την άλλη Πέμπτη, στο δικό μας γήπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα μεγάλο ματς αύριο, με συγκέντρωση. Επιτέλους, έχω όλες τις παίκτριες μου στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε την Ταργκοβίτσε».

Από την πλευρά της η κεντρικός του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση επισήμανε: «Η ομάδα μας έχει φτάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες και θέλουμε πολύ να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη! Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα τα δώσουμε όλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα