Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την ιστορική αλλαγή σκυτάλης στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό υπό την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018. Η μάνα του λόχου", η καρδιά του Παναθηναϊκού χτυπάει και πάλι δυνατά! Βγήκε μια για πάντα από την εντατική των τελευταίων ετών(άξιοι συγχαρητηρίων όσοι τον κράτησαν ζωντανό μέχρι και σήμερα προσθέτοντας αρκετούς τίτλους παρα τις πολύ δύσκολες συνθήκες) και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητα για να κάνει και πάλι πράξη τον ύμνο του συλλόγου, το "πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινέ"!
Για να συμβεί αυτό, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκος που μέχρι πρότινος φυτωζοούσε, να ανασάνει και να αντικρίσει την επόμενη ημέρα με ελπίδα, χρειάστηκε η υπογραφή της πιο σημαντικής Παναθηναϊκής οικογένειας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου!
Μετά τον Παύλο και τον Θανάση, ο Δημήτρης παίρνει την σκυτάλη, βγήκε μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή και παρά τα όποια λάθη του παρελθόντος στην διαχείριση συγκεκριμένων καταστάσεων, είναι ο μόνος που έμπρακτα στηρίζει τον σύλλογο, είναι ο μόνος που βάζει το χέρι στην τσέπη τα τελευταία χρόνια (το έκανε και ο Αλαφούζος για μια πενταετία μέχρι να βάλει τον σύλλογο σε πορεία καταστροφής) και είναι ο μόνος που μπορεί με την ηγετική του παρουσία να δώσει όραμα στον οργανισμό του Παναθηναϊκού, είναι ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει και να συσπειρώσει. Και αυτή την στιγμή ο σύλλογος όσο ποτέ άλλοτε, έχει την ανάγκη να συσπειρωθεί και να προχωρήσει ενωμένος σε όλα τα αθλήματα!
Το βράδυ της Παρασκευής είναι ιστορικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό!
Ο Α.Ο μπαίνει σε νέα εποχή, ο Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία με στόχο να "καθαρίσει" τον Ερασιτέχνη από τα χρέη και στην συνέχεια να του δώσει την λάμψη και την αίγλη που είχε κατά το παρελθόν, όταν οι άλλοι ήταν ακόμη στα... δέντρα και κάνουν πλέον αυτά που τότε κορόιδευαν, καθώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν καο δεν θα καταλάβουν ποτέ το "πρωταθλητής σε όλα τα σπορ"! Μέχρι και χάντμπολ "έμαθαν"...
Για να γίνει ο Παναθηναϊκος ακόμη πιο δυνατός, για να μπορέσει ο σύλλογος να γιγαντωθεί, δεν φτάνει μόνο η παρουσία του Γιαννακόπουλου! Αποτελεί τεράστια σιγουριά αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν αυτό που λέει και ο ίδιος ο Δημήτρης. Ο σύλλογος δεν θα πρέπει να έχει ανάγκη κανένα ισχυρό πορτοφόλι για να είναι πρωταγωνιστής!
Πρέπει και άλλοι να σταθούν δίπλα του. Οι εύποροι που όλα αυτά τα χρόνια είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ και φυσικά η μεγάλη μάζα των οπαδών που θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πρωτίστως να έχει την δική τους βοήθεια! Όχι μόνο στις χαρές, όχι μόνο στα πανηγύρια. Πάντα... Επιτέλους, λοιπόν, κάτι ευχάριστο, επιτέλους κάτι να χαμογελάσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!
Υ.Γ1: Είπαμε. Η σειρά γυρίζει. Κακό πράγμα να μην ξέρεις να νικάς, ακόμη χειρότερο να μην ξέρεις να χάνεις. Και τόσα χρόνια θα έπρεπε να το είχαν μάθει. Τα υπόλοιπα την Κυριακή και την Πέμπτη στο άδειο ΣΕΦ, αν υπάρχουν νόμοι σε αυτή την χώρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.