Το... δέκα το καλό η Νέσοβιτς (vids&pics)

Το... δέκα το καλό η Νέσοβιτς (vids&pics)

Φώτης Καρακούσης
Το... δέκα το καλό η Νέσοβιτς (vids&pics)

bet365

Στην Ινδονησία θα συνεχίσει την καριέρα της η πανέμορφη Ιβάνα Νέσοβιτς και το gazzetta.gr σας θυμίζει γιατί την μία χρονιά που βρέθηκε στην Ελλάδα... έκαψε καρδιές!

Όταν ανακοινώθηκε η απόκτησή της από τον Ολυμπιακό, όσοι δεν ήξεραν, απλά ασχολούνταν με την αθλητική πλευρά της μεταγραφής αυτής, κάνοντας λόγο για σημαντική (βάση του βιογραφικού) ενίσχυση των... ερυθρόλευκων. Μόλις όμως την είδαν στις πρώτες φωτογραφίες, κατάλαβαν πως η Ιβάνα Νέσοβιτς εκτός από το βόλεϊ θα κάνει τους πάντες να ασχοληθούν μαζί της και λόγω εμφάνισης.

Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε ήταν (και παραμένει φυσικά) μοντέλο, ενώ και αγωνιστικά ήταν αυτή που έκανε την διαφορά οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμα νταμπλ. Θα πείτε (και με το δίκιο σας) «καλά γιατί ασχολείστε με την Νέσοβιτς»; Αρχικά η απάντηση είναι πως συνέχεια πρέπει να ασχολούμαστε, αλλά υπάρχει και καλύτερος λόγος.

Αυτός δεν είναι άλλος από το ότι η 28χρονη διαγώνια θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ινδονησία. Και πάλι αυτό δεν είναι φοβερό, είναι όμως το ότι η Bank BJB Volleyball θα είναι η 10η ομάδα που θα αγωνιστεί, ενώ θα βρεθεί και σε έβδομη διαφορετική χώρα. Συγκεκριμένα η Νέσοβιτς έχει παίξει σε Ερυθρό Αστέρα, Ασίστελ Νοβάρα, Σοβαρέτο, Σεονγκνάμ, Ντένσο, Κανακάλε, Ζελέζνιτσαρ, Τιαντζίν, Ολυμπιακό και Μπαλικεσίρ Μπελεντίγε.

Καθόλου άσχημα θα λέγαμε, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει πως τα ταξίδια είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο. Και ευτυχώς για την ίδια έχει συνδυάσει το άθλημα που αγαπάει και που τα πηγαίνει τόσο καλά, με τα ταξίδια και με πολλά χρήματα.

Όμως επειδή καλά καταλάβατε δεν κάτσαμε να γράψουμε όλο αυτό χωρίς φωτογραφίες, ώρα να θαυμάσουμε για ακόμα μία φορά την Ιβάνα Νέσοβιτς...

Hey Sunday #beautiful #day #winter #love #girl #photooftheday #happiness

A photo posted by Ivana Nesovic (@nesovicivana) on

 

Τελευταία Νέα