Τριανταφυλλίδης στο gazzetta.gr: «Παλινωδία με το ανοίγω-κλείνω, έπρεπε να είχε ξεκινήσει πιο νωρίς το πρωτάθλημα»

Φώτης Καρακούσης
Τριανταφυλλίδης στο gazzetta.gr: «Παλινωδία με το ανοίγω-κλείνω, έπρεπε να είχε ξεκινήσει πιο νωρίς το πρωτάθλημα»

bet365

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΠΕ, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μιλάει στον gazzetta.gr για το αλαλούμ που έχει υπάρξει αναφορικά με την επανέναρξη ή όχι της Volley League Γυναικών, χαρακτηρίζει παλινωδία αυτό το ανοίγω-κλείνω και ξεκαθαρίζει πως τα πρωταθλήματα θα πρέπει να αρχίζουν από τον Σεπτέμβρη.

Από την Παρασκευή η αλήθεια είναι πως όσον αφορά το πρωτάθλημα της Volleu League Γυναικών ζούμε καταστάσεις που μόνο κακό κάνουν στο άθλημα συνολικά. Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να σταματήσει οριστικά τους αγώνες, ενώ μια μέρα μετά η Πολιτεία έδινε άδεια στα αθλήματα (δεν έβαλε την Volley League Γυναικών γιατί είχε υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας), να αρχίσουν και πάλι, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας αποφασίστηκε να υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστεί το τι θα γίνει.

Το gazzetta.gr μίλησε με τον έτερο υποψήφιο για τις εκλογές της ΕΟΠΕ, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για παλινωδία που υπάρχει με αυτό το ανοίγω-κλείνω, επισήμανε πως τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ανοίγουν νωρίς, ενώ για το συγκεκριμένο θέμα ξεκαθάρισε πως θέση του είναι ό,τι πει ο νόμος και η προκήρυξη.

Αρχικά ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μας ανέφερε: «Εμείς έχουμε στείλει στο Γενικό Γραμματέα επιστολή για το άνοιγμα του μπιτς βόλεϊ και του βόλεϊ. Υπάρχει η επιστημονική μας ομάδα που έχει θέση. Λόγω της τεκμηριωμένης άποψής μας ανοίγει το μπιτς βόλεϊ. Το ίδιο ζητάμε να ανοίξει και το βόλεϊ σε όλες τις κατηγορίες. Δεν έχει ανοίξει όπως θα έπρεπε».

Η θέση η δικιά σας ποια είναι;

«Το θέμα που λέγεται άνοιγμα βόλεϊ είναι ξεκάθαρη η γνώμη μας και σε μικρές ηλικίες. Το κομμάτι πανδημία και βόλεϊ είχαμε τις προτάσεις μας και νιώθουμε δικαιωμένοι γιατί το μπιτς βόλεϊ ξεκινήσαμε σύμφωνα με τις θέσεις μας.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και το πρώτο είναι πως ξεκίνησε αργά. Εμείς λέμε να ξεκινάνε τα παιχνίδια τον Σεπτέμβρη. Και ειδικά φέτος με την πανδημία έπρεπε να είχε ξεκινήσει πιο νωρίς. Και όπως πρέπει να ξεκινήσει Σεπτέμβριο μην πω Αύγουστο και το επόμενο. Να υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια για να μπορούν να γίνουν περισσότερες διοργανώσεις. Όλα τα πρωταθλήματα να ξεκινάνε νωρίς».

Το θέμα είναι το τώρα όμως. Τι πιστεύετε πως πρέπει να γίνει;

«Έχει γίνει μία παλινωδία, ανοίγω-κλείνω που χαλάει την έξωθεν μαρτυρία του αθλήματος και αυτό πρέπει να το προφυλάξουμε, ακολουθώντας το τι λέει ο νόμος. Τι λέει ο νόμος και η προκήρυξη για να μην κάνουμε κάτι και εκτεθούμε περισσότερο».

Πιστεύετε πως υπάρχει χρόνος πλέον;

«Από την στιγμή που ο νόμος ακολουθεί την προκήρυξη, η προκήρυξη δεν δείχνει να υπάρχει χρόνος. Το αν μπορεί να αλλάξει η προκήρυξη δεν είμαι νομικός και δεν το γνωρίζω και δεν θα ήθελα να πω κάτι που δεν γνωρίζω. Θα ξαναπώ πως ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει προσεγμένα και σύμφωνα με τον νόμο».

Προσωπικά υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο σε σχέση με την επανέναρξη ή όχι;

«Εγώ είμαι με ότι λέει ο νόμος, σε αυτά τα πράγματα δεν θέλω να κάνω παρεμβάσεις, Καταγγέλλω πως ξεκίνησε αργά το πρωτάθλημα και έχουν γίνει λάθη, αλλά ξαναλέω πως είμαι ξεκάθαρα με ότι λέει ο νόμος. Μην εκτεθούμε ως άθλημα. Και θέλω να κλείσω με το ότι η θέση μας είναι ξεκάθαρη για το μάλλον. Τα πρωταθλήματα θα ξεκινάνε νωρίς».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα