Volley League Γυναικών: Τελευταία προσπάθεια από ομάδες να αρχίσει το πρωτάθλημα

Gazzetta team
Volley League Γυναικών: Τελευταία προσπάθεια από ομάδες να αρχίσει το πρωτάθλημα

bet365

Μετά από παρέμβαση που υπήρξε από κάποιες ομάδες, αύριο Κυριακή θα γίνει τηλεδιάσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί αν θα αρχίσει και πάλι η Volley League Γυναικών.

Και ο χαμός με το τι θα γίνει με την Volley League Γυναικών συνεχίζεται. Την Παρασκευή η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως δεν θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος. Το Σάββατο το απόγευμα η Πολιτεία έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει χωρίς να αναφέρει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, προφανώς επειδή είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και το Σάββατο το βράδυ κάποιες ομάδες ξεκαθάρισαν πως θέλουν και πάλι αγώνες και γι' αυτό την Κυριακή θα γίνει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε όλες τις ομάδες για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Η αλήθεια είναι πως αναμένεται μια ιδιαίτερα θερμή τηλεδιάσκεψη, με το αποτέλεσμά της να είναι ανοικτό. Αναλυτικά η σχετικά ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για την τηλεδιάσκεψη έχει ως εξής: «Μετά τις ανακοινώσεις της Ελληνική Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω της πανδημίας του covid-19, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, πως, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Volley League γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με ημερομηνία λήξης την 17η Απριλίου 2021 όπως προβλέπεται από την ισχύουσα προκήρυξη.

Σε περίπτωση που τα σωματεία προτείνουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 21:00 (21/3) διαδικτυακό έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα