Χαντάβα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Εθνική ομάδα

Χαντάβα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Εθνική ομάδα

Newsroom
Χαντάβα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Εθνική ομάδα

bet365

Η Εύα Χαντάβα έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

Η Εύα Χαντάβα ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα βόλεϊ.

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και συνολικά 150 συμμετοχές, η Χαντάβα αποφάσισε να αφήσει την γαλανόλευκη και να αφοσιωθεί στην καριέρα της σε συλλογικό επίπεδο.

«Ελλάδα, ήταν τιμή μου! Μετά από 16 χρόνια που ήμουν μέλος της Εθνικής ομάδας, ήρθε η ώρα για εμένα να πω το αντίο. 150 συμμετοχές αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά το 2006 όταν ήμουν 16 χρονών και σχεδόν έτρεμα σε κάθε πόντο. Ήμουν πάντα τόσο χαρούμενη και υπερήφανη που αγωνιζόμουν για αυτήν την ομάδα στα καλά και τα κακά, στις επιτυχίες και τις απογοητεύσεις.

Όπως λένε όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και έφτασε για μένα η ώρα να κλείσω αυτόν τον μεγάλο κύκλο που σημαίνει πολλά στη ζωή μου με μια καλή ανάμνηση, την πρόκριση στο επόμενο Euro 2023. Εις το επανειδείν!» έγραψε στην ανάρτησή της.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα