Μπονιφάντε: «Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση, ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Newsroom
Μπονιφάντε: «Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση, ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

bet365

Την ικανοποίησή του για την 4η νίκη σε ισάριθμους αγώνες (3-0 την Κύπρο) εξέφρασε ο τεχνικός της Εθνικής, Ντάντε Μπονιφάντε επισημαίνοντας πως το μυαλό όλων είναι πλέον στο ματς με την Κροατία.

Η εθνική ομάδα έκανε το 4χ4 στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τον Ντάντε Μπονιφάντε να εκφράζει την ικανοποίηση του και να δίνει το σύνθημα για το ματς με την Κροατία.

«Προφανώς και είμαι χαρούμενος με τη νίκη μας, με εξαίρεση βέβαια το τελευταίο κομμάτι του πρώτου σετ, όπου χάσαμε τη συγκέντρωση μας», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: «Από εκείνο το σημείο και μετά ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Άρη Χανδρινό, αλλά και τους Γιώργο Παπαλεξίου, Σπύρο Χάκα που έπαιξαν πολύ καλά. Σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση μας στα τελικά».

Όσον αφορά τον μεγάλο αγώνα με την Κροατία (Τετάρτη 17/8, Όσιεκ, 20:00) ο κ. Μπονιφάντε σημείωσε: «Το μυαλό μας πλέον είναι σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά χωρίς να σκεφτόμαστε τη βαθμολογία ή πιθανές ισοβαθμίες και όλα αυτά τα σενάρια. Στο μυαλό μας πρέπει να είναι ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κι είναι πολύ σημαντικό ότι πετύχαμε αυτές τις δύο νίκες με την Κύπρο γιατί μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε στην Κροατία με ηρεμία».

Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα παραμείνει και αύριο στην Κύπρο όπου θα προπονηθεί και θα αναχωρήσει τη Δευτέρα κατευθείαν για την Κροατία.

 

Τελευταία Νέα