Προσκεκλημένος των FIVB και CEV ο Μπελιγράτης

Newsroom
Προσκεκλημένος των FIVB και CEV ο Μπελιγράτης

bet365

Στην κοινή Γενική Συνέλευση των FIVB και CEV θα παραστεί το προσεχές Σεπτέμβριο ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης, προσκεκλημένος των δύο Ομοσπονδιών.

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και ο Επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της Εθνικής ομάδας ανδρών με αντίπαλο την Κροατία στο γυμναστήριο της Γλυφάδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πανηγύρισαν μαζί τη σπουδαία νίκη με 3-0 σετ που ανοίγει το δρόμο για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού.

Ο Μπελιγράτης ήταν διπλά χαρούμενος καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έλαβε πρόσκληση από την Παγκόσμια ομοσπονδία (FIVB) και την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV) να παραστεί στην κοινή Γενική Συνέλευση που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Ολλανδία. Η πρόσκληση είναι τιμής ένεκεν για την προσφορά του στο ελληνικό και παγκόσμιο βόλεϊ.

Ο Μπελιγράτης είναι επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ) και έχει ανακηρυχτεί ο καλύτερος παράγοντας της τελευταίας τριακονταετίας».

 

Τελευταία Νέα