H Kingbet αφήνει στην άκρη το ποδόσφαιρο και βρήκε δυνατό σημείο από βόλεϊ

Newsroom
H Kingbet αφήνει στην άκρη το ποδόσφαιρο και βρήκε δυνατό σημείο από βόλεϊ

bet365

Περιορισμένο το σημερινό αθλητικό και στοιχηματικό μενού, αλλά δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα. Εξάλλου, δεν έχει άδικα η Kingbet τη φήμη ότι μπορεί να βρει κερδοφόρες επιλογές στα πιο ασυνήθιστα μέρη.

Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με ελληνικό βόλεϊ και τον τελικό του League Cup. Μιας διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη στον «αετό της Ορεστιάδας», τον σπουδαίο Νίκο Σαμαρά. Τον αθλητή που άλλαξε τη μοίρα σου συλλόγου της ακριτικής πόλης και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε εντός ή εκτός συνόρων. Επιπροσθέτως, μέτρησε 263 συμμετοχές με το εθνόσημο και άλλες 160 με την Εθνική Εφήβων.

Μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και το Κύπελλο που κατέληξε στον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα για τις δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στον τρίτο τη τάξει θεσμό. Στο παιχνίδι της Δευτέρας, οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 2-0 (28 – 26, 25 - 20), αλλά οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 2-2 (22 – 25, 22 - 25). Εν τέλει, στο tie break «μίλησε» ο Ούντρις αλλά και η έδρα δίνοντας στον «Δικέφαλο του Βορρά» ένα ελαφρύ προβάδισμα (15-9).

Πλέον, το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα φιλοξενήσει τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει νίκη με 3-0 ή 3-1 και τον ΠΑΟΚ να θέλει επικράτηση με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση που το ματς ολοκληρωθεί με 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, ο τίτλος θα κριθεί στο «χρυσό» σετ το οποίο τελειώνει στους 15 πόντους.

Το σημερινό ματς θα αποτελέσει το έκτο φετινό συναπάντημά τους. Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις νίκες, καθώς είχε επικρατήσει δις στην κανονική διάρκεια (3-0 στην Πυλαία στις 26 Νοεμβρίου και 3-1 στον Αγιο Θωμά στις 5 Φεβρουαρίου). Οταν όμως κρίνονταν τα πάντα στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του. Εφυγε νικητής από τη Θεσσαλονίκη με 3-1 στις 4 Μαρτίου, ενώ στις 13 Απριλίου πήρε «καθαρό» τρίποντο με 3-0 σε ένα αποτέλεσμα που σε μεγάλο βαθμό έθεσε την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη εκτός διεκδίκησης του τροπαίου στη Volley League.

Οπως είδαμε και πριν από τέσσερα βράδια,οι ποιοτικές διαφορές μεταξύ των δύο μονομάχων δεν είναι σημαντικές. Αν υπάρχει όμως ένα στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς, αυτό είναι η παρουσία του κόσμου. Οι «πράσινοι» ζήτησαν να αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, όπως δηλαδή και στη φιέστα με τον Φοίνικα Σύρου, όταν και 10.000 οπαδοί τους αποθέωσαν τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους παίκτες του.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και σήμερα με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να εξαντλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια και να στηρίξει την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά ενόψει της επόμενης, ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν. Με αρκετούς μάλιστα να κάνουν λόγο για προσπάθεια απόκτησης του σπουδαίου Κουβανού διαγώνιου, Φερνάντο Ερνάντεζ.

Ο παίκτης της τουρκικής Χάλκμπανκ γνώρισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Challenge Cup και «τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα. Ενα ακόμα σημαντικό οικονομικό boost απόψε λοιπόν μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στην «πράσινη» διοίκηση να κάνει το μπαμ της δεκαετίας στο ελληνικό βόλεϊ. Βέβαια, μια τέτοια μεταγραφή έχει αρκετές δυσκολίες και θυμίζει από οικονομικής άποψης fibonacci στοιχημα.

Με το κλίμα να είναι εξαιρετικό στην ομάδα, το «τριφύλλι» είναι ξεκάθαρο φαβορί για την κούπα. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα, οι οποίοι θέλουν να ντουμπλάρουν τις κούπες τους για φέτος. Βέβαια, το 1.62 του άσου δεν μας λέει πολλά. Γι' αυτό, παίρνουμε το ρίσκο του τετραπλαασιασμού στη νίκη των γηπεδούχων με 3-1, καθώς σπάνια τα παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ «καθαρίζουν» υπέρ του ενός ή του άλλου εύκολα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα