Πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο η Εθνική Εφήβων

Πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο η Εθνική Εφήβων

Newsroom
Πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο η Εθνική Εφήβων

bet365

Με την ολοκλήρωση όλων προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων ήρθαν και τα ευχάριστα νέα για την Εθνική ομάδα η οποία προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 3η θέση στον 3ο όμιλο που φιλοξενήθηκε στην πόλη Ουμπ της Σερβίας, αλλά με τους 4 βαθμούς που πήρε στους τρεις αγώνες κατάφερε να βρεθεί στην επόμενη φάση ως η καλύτερη 3η όλων των ομίλων.

Στην τελευταία αγωνιστική του Β' ομίλου η Τουρκία έχασε 3-0 από την Πολωνία κι έμεινε στους 3 βαθμούς, ενώ στον Δ' όμιλο το Ισραήλ νίκησε την ουραγό Ελβετία στο τάι μπρέικ κι έτσι έμεινε κι αυτή στους 3 βαθμούς.

Στον 5ο όμιλο η Ρουμανία έχασε επίσης με 3-0 από την Τσεχία και παρέμεινε στους 2 βαθμούς, ενώ στον 6ο όμιλο η Κροατία ηττήθηκε με 3-0 από το Βέλγιο κι έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει μία ακόμη ευκαιρία στον Γ' προκριματικό γύρο που θα διεξαχθεί το διάστημα 30/6-03/7 με τις 8 ομάδες που συμμετέχουν να χωρίζονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων και την πρόκριση για τα τελικά να παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα