Θα λειτουργήσουν και πάλι το «Σπίτι του βόλεϊ» και το «Σπίτι του στίβου»

Newsroom
Θα λειτουργήσουν και πάλι το «Σπίτι του βόλεϊ» και το «Σπίτι του στίβου»

bet365

Σημαντική ημέρα για το βόλεϊ και τον στίβο, καθώς όπως έγινε γνωστό θα επαναλειτουργήσουν μετά από 10 χρόνια το «Σπίτι του βόλεϊ» και «Σπίτι του στίβου».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από το Υφυπουργείου Αθλητισμού έχει ως εξής: «Στην παράδοση της «Μελέτης Αποκατάστασης Δομικών Βλαβών Κλειστών Γυμναστηρίων “Σπίτι του στίβου” και “Σπίτι του Βόλεï”» από τον Δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Θανάση Αυγερινού, της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, εκπροσώπων των αθλητών βόλεϊ και στίβου και στελεχών των δύο ομοσπονδιών.

Ιστορική στιγμή προκειμένου να επαναλειτουργήσουν, έπειτα από 10 και πλέον χρόνια οι δύο εμβληματικές Ολυμπιακές υποδομές που λεηλατήθηκαν από το 2012 και αφέθηκαν ρημαγμένες.

Ιστορική στιγμή για την άριστη συνεργασία μας με την τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, που τους ευχαριστώ θερμά, όπως και τον Βασίλη Οικονόμου που έβαλε τις βάσεις για αυτή την τριμερή συνεργασία, προκειμένου να «αναστηθούν» οι δύο εγκαταστάσεις, οι οποίες συγκαταλέγονταν στις κορυφαίες της Ευρώπης και να αποδοθούν στην αθλητική οικογένεια.

Τον Μάιο του 2020 υπογράψαμε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Δήμο Παιανίας και την Περιφέρεια Αττικής για να δρομολογηθεί η επαναλειτουργία τους.

Και χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά της εταιρίας «Αιγέας ΑΜΚΕ» του κ. Μαρτίνου, που εκπόνησε την πολύπλοκη Μελέτη, εξοικονομώντας γραφειοκρατικό χρόνο τουλάχιστον 18 μηνών και τους κ. Λιόντο και Βενιέρη που εργάστηκαν για τις στατικές και η/μ αποτυπώσεις, είμαστε έτοιμοι πλέον να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση ώστε να περάσουμε στη φάση της δημοπράτησης του Έργου, προϋπολογισμού σχεδόν 5 εκατ. €

Έχουμε δεσμευθεί για τον εκσυγχρονισμό και την αξιοποίηση όλης της Ολυμπιακής κληρονομιάς του 2004.

Και κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας (με τα Άνω Λιόσια, το ΟΑΚΑ, το Ολυμπιακό Χωριό, την πολυαίθουσα του κλειστού της Ξιφασκίας που μεταφέρεται στα Ιωάννινα, το Σκοπευτήριο του Βύρωνα κλπ). Θέτουμε γερά θεμέλια για ασφαλή αθλητισμό σε όλη τη χώρα και ανάπτυξή όλων ανεξαιρέτως των αθλημάτων

Ευχαριστώ θερμά για τα καλά τους λόγια τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, αλλά και τους προέδρους του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΠΕ, που επαίνεσαν και χειροκρότησαν για τις εξελίξεις».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα