Ναράνχο: «Είμαι στεναχωρημένος, ήρθαμε με υψηλές προσδοκίες» (vids)

Ναράνχο: «Είμαι στεναχωρημένος, ήρθαμε με υψηλές προσδοκίες» (vids)

bet365

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο σε δηλώσεις του μετά το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής στο Eurovolley, ανέφερε πως είναι στεναχωρημένος, καθώς η ομάδα πήγε με υψηλές προσδοκίες στην Βουλγαρία. Για αρκετά λάθη έκανε λόγο η Στέλλα Χριστοδούλου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο μιλώντας μετά το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το 0-5 απολογισμό αναφέροντας τα εξής: «Η Γερμανία είναι πολύ δυνατή ομάδα. Μπορεί να μην έπαιξε με όλες τις βασικές της, όμως αρκετές αθλήτριες παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα. Στο πρώτο σετ δεν παίξαμε άσχημα, στο δεύτερο μας πίεσαν από το σερβίς αρκετά και κάναμε αρκετά λάθη. Ήταν κρίμα όπως χάσαμε το τρίτο σετ, ήταν 22-22 αλλά κάναμε πάλι λάθη που δεν έπρεπε απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Τα λάθη είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Τα κορίτσια προσπάθησαν όλα και γενικά είμαι ικανοποιημένος.

Σίγουρα είμαι στεναχωρημένος. Ήρθαμε με υψηλές προσδοκίες και δυσκολευτήκαμε περισσότερο απ'ότι περιμέναμε. Τα λάθη ήταν το κλειδί, η νευρικότητα στα κρίσιμα σημεία το ίδιο. Η πίεση μας νίκησε. Αυτό είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός».

Χριστοδούλου: «Έγιναν αρκετά λάθη, η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα»

Από την πλευρά της η αρχηγός της Εθνικής, Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε: «Η παρουσία μας δεν ήταν αυτή που όλες θέλαμε και οι εμφανίσεις δεν αντικατοπτρίζουν την δουλειά και την προσπάθεια που κάναμε όλο το καλοκαίρι. Αυτός όμως είναι ο αθλητισμός. Το σημαντικό είναι ότι η Εθνική βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρέπει να το κρατήσουμε ως θετικό. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το επίπεδο και να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. Έγιναν αρκετά λάθη και σίγουρα η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι το τελευταίο σκέλος φάνηκε ότι η ομάδα δεν πατούσε καλά στα πόδια της και αυτό βγήκε και στα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω περισσότερη ανάλυση. Προφανώς και είμαστε στεναχωρημένες και θέλαμε να παίξουμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω γιατί είχαμε δουλέψει σκληρά. Η Εθνική έχει μέλλον και αυτή την δύσκολη περίοδο πρέπει να την στηρίξουν όλοι».

NEWS FEED