Κρούσμα σε ΕΟΠΕ και κλειστά τα γραφεία μέχρι τη Δευτέρα

Gazzetta team
Κρούσμα σε ΕΟΠΕ και κλειστά τα γραφεία μέχρι τη Δευτέρα

bet365

Κλειστά θα είναι τα γραφεία της ΕΟΠΕ μέχρι την Δευτέρα, καθώς άτομο που βρέθηκε εκεί για τις εκλογές βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αγωνία για τον κορονοϊό στην ΕΟΠΕ. Συγκεκριμένα θετικό στον covid-19 βρέθηκε ένα άτομο που ήταν στην Ομοσπονδία κατά την διάρκεια των εκλογών. Όπως ήταν λογικό σήμανε συναγερμός καθώς το άτομο αυτό συναντήθηκε ε πολύ κόσμο την συγκεκριμένη ημέρα. Για τον λόγο αυτό τα γραφεία της Ομοσπονδίας θα μείνουν κλειστά μέχρι την Δευτέρα και φυσικά θα υπάρξουν συνεχόμενα τεστ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Μετά από θετικό κρούσμα covid-19 που παρουσιάστηκε σε εργαζόμενο η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων: Κλείσιμο των γραφείων της Ε.Ο.ΠΕ. μέχρι την Δευτέρα 5 Απριλίου και απολύμανση όλων των χώρων. Πραγματοποίηση τεστ covid-19 σε όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες της Ομοσπονδίας. Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Ε.Ο.ΠΕ. θα υποστηρίξουν χωρίς διακοπή τις τρέχουσες διοργανώσεις, τις ανάγκες των σωματείων και τις προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων. Η Ε.Ο.ΠΕ. εύχεται ταχεία ανάρρωση στο συνεργάτη της και με υπευθυνότητα θα ενημερώσει τα μέλη της και το φίλαθλο κοινό με νεότερη ενημέρωση. Στη μάχη κατά του covid-19 είμαστε όλοι μαζί μία δυνατή ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα