Συνάντηση Ε.Ο.ΠΕ. με τον Περιφερειάρχη Αττικής

Gazzetta team
Συνάντηση Ε.Ο.ΠΕ. με τον Περιφερειάρχη Αττικής

bet365

Με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μέλη της διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ.. Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Ομοσπονδίας ο Γενικός Γραμματέας κ. Νεκτάριος Χαλβατζής και το μέλος του Δ.Σ. κ. Έφη Χρόνη.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, σε δύο κύριους άξονες: ο πρώτος είναι η υποστήριξη των δράσεων της Ομοσπονδίας σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, μεγάλων διοργανώσεων αλλά και σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, και ο δεύτερος η δημιουργία υποδομών στην Αττική για την ανάπτυξη των αθλημάτων της Πετοσφαίρισης (Βόλει και Μπιτς Βόλει).

Ο κ. Πατούλης τόνισε την θετική διάθεση του ιδίου και της Περιφέρειας για την συνέχιση και περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας, και δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους συνεργάτες του τη βούληση για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων που θα προτείνει η Ε.Ο.ΠΕ. στο πλαίσιο της υπάρχουσας συμφωνίας των δύο φορέων.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED