Τζούντο: Ξεκινά ως το Νο1 του ταμπλό η Τελτσίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

ττ

bet365

Η Ελισάβετ Τελτσίδου ξεκινά την πορεία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο με το βλέμμα στο βάθρο, όπως και ο Θοδωρής Τσελίδης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Ελισάβετ Τελτσίδου, ξεκινά τους αγώνες της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο ως το Νο1 του ταμπλό στην κατηγορία των 70 κιλών και οδεύει με στόχο το βάθρο της διοργάνωσης.

Η Τελτσίδου, που διανύει μία ακόμη ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν κατά την οποία εμπλουτίζει το παλμαρέ της, θα ξεκινήσει τους αγώνες της την Τετάρτη 22/5 από τον δεύτερο γύρο του τουρνουά καθώς πέρασε τον πρώτο με bye λόγω κατάταξης. Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης πιθανότατα δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει τουλάχιστον ως τα προημιτελικά. Στον γύρο των 16, η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο θα κληθεί να αντιμετωπίσει πιθανότατα την Μουν από την Βόρεια Κορέα, η οποία στο πρόσφατο πρωτάθλημα Ασίας που έγινε στο Χονγκ Κονγκ, κατετάγη 2η πίσω από την Σάκι Νιιζόε (Ιαπωνία) ενώ έπειτα, για την είσοδο στα ημιτελικά, μάλλον θα συναντήσει ανταγωνιστικές αθλήτριες που θα την πιέσουν όπως η Ισπανίδα Τσουνόδα ή η Γιαπωνέζα Τανάκα.

Η Τελτσίδου ξεκινά τον αγώνα της ως ένα από τα φαβορί του αγώνα και διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση στο βάθρο, λίγο καιρό πριν τον μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Παράλληλα, την Τετάρτη 22/5 ξεκινάει και ο Θοδωρής Τσελίδης στο Παγκόσμιο. Ο πρωταθλητής των 90 κιλών, ο οποίος έχει κάνει επίσης πολύ καλές εμφανίσεις στη σεζόν, θα ξεκινήσει από τον γύρο των 64 με αντίπαλο τον 29χρονο Εσθονό Κλεν Κρίστοφερ Καλιουλάιντ. Από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, ο Τσελίδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον επικεφαλής του Pool D στον γύρο των 32, που δεν είναι άλλος από τον Σλοβένο Ζγκάνκ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται για την Τουρκία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα