Τζούντο: Στην Αυστρία για καμπ κορυφαίοι της ελληνικής ομάδας

teltsidou_elisavet judo

bet365

Το απαιτητικό 2024 ξεκινάει με καμπ προετοιμασίας στο εξωτερικό για τους Έλληνες τζουντόκα.

Η Ολυμπιακή χρονιά ήρθε και μαζί της έφερε και ακόμη πιο σκληρή προπόνηση, εν όψει των μεγάλων αθλητικών ραντεβού. Έτσι, στην πόλη Μίτερσιλ της Αυστρίας θα διεξαχθεί προπονητικό καμπ για τζουντόκα στο οποίο θα συμμετάσχουν και Έλληνες.

Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία τζουντόκα της χώρας και μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της χρονιάς η Ελισάβετ Τελτσίδου (-70κ) θα βρεθεί εκεί από τις 8 έως και τις 16 Ιανουαρίου, μαζί με αρκετά ακόμη άτομα της ελληνικής ομάδας.

Στο καμπ θα συμμετάσχουν οι εξής 11 Έλληνες τζουντόκα: Αδάμ Αναστασόπουλος (-66κ.), Θεόδωρος Δεμουρτσίδης (-81κ.), Άγγελος Κωστελίδης (-90κ.), Θεόδωρος Τσελίδης (-90κ.), Μαρίνος Μπάλας (-100κ.), Ιωάννης Κωστελίδης (+100κ.), Μαρία Ελένη Γκόγκουα (-48κ.), Ευαγγελία Γαβαλά (-57κ.), Γαλήνη Σιρινίδου (-63κ.), Ελισάβετ Τελτσίδου (-70κ.) και Σοφία Ξανθοπούλου (-70κ.).

Της αποστολής ηγείται ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης, ενώ στην Αυστρία θα βρεθούν επίσης οι προπονητές Ντούρου Γκόγκουα και Αλέξιος Ντανατσίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα