Τζούντο: Πέμπτη θέση για τον Τσελίδη στην Τιφλίδα

tselidis thodoris

bet365

Βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο ο Έλληνας πρωταθλητής.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Έλληνας πρωταθλητής του τζούντο, Θοδωρής Τσελίδης, στο Γκραν Σλαμ της Τιφλίδας που ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο πρωταθλητής των -90 κιλών κατάφερε να κερδίσει τον όμιλό του και έπειτα έφτασε να αγωνίζεται για το χάλκινο μετάλλιο, μετά από την ήττα που γνώρισε από τον χρυσό Ολυμπιονίκη από τη Γεωργί, Μπεκαούρι. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Κουβανό Σίλβα Μοράλες από τον οποίο και ηττήθηκε καθώς δεν μπόρεσε να «κρατηθεί». Το χρυσό στην κατηγορία κέρδισε ο Μπεκαούρι.

Παρ' όλα αυτά, ο Τσελίδης έδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι σταθερός στις καλές εμφανίσεις καθώς η πέμπτη θέση θα του δώσει πολύτιμους πόντους στο Ολυμπιακό ράνκινγκ, για το οποίο και αγωνίζεται καθώς η Ολυμπιακή πρόκριση για το Παρίσι 2024 είναι ο υπέρτατος στόχος του.

Θυμίζουμε πως στο ίδιο τουρνουά, η Ελισάβετ Τελτσίδου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -70 κιλών.

@Photo credits: @ijf

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα