Τζούντο: Τελτσίδου και Τσελίδης ξεκινούν τη σεζόν με Γκραν Σλαμ

Newsroom
Τζούντο: Τελτσίδου και Τσελίδης ξεκινούν τη σεζόν με Γκραν Σλαμ

bet365

Με Γκραν Σλαμ θα ξεκινήσει η χρονιά για την Ελισάβετ Τελτσίδου και τον Θοδωρή Τσελίδη που έχουν ήδη προγραμματισμένα δύο τουρνουά για τον Φεβρουάριο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τζουντόκα, Ελισάβετ Τελτσίδου, που ολοκλήρωσε μία πολύ καλή σεζόν το 2022 με μετάλλια και πολύτιμους Ολυμπιακούς πόντους ξεκινά το 2023 με κορυφαία τουρνουά τζούντο ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Θοδωρή Τσελίδη.

Και οι δύο θα αγωνιστούν στα Γκραν Σλαμ του Παρισιού (4-5 Φεβρουαρίου) και του Τελ Αβίβ (16-18 Φεβρουαρίου), όπου θα αντιμετωπίσουν πολύ καλούς αντιπάλους και θα δώσουν πολύ δυνατά τεστ εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν στη σεζόν.

Η Τελτσίδου βρίσκεται στο Νο7 στην Ολυμπιακή κατάταξη των -70 κιλών με 1210 βαθμούς, την ίδια στιγμή που ο Τσελίδης είναι στο Νο19 των -90 κιλών με 581 βαθμούς. Ο τελευταίος, πριν από μερικά 24ωρα, τιμήθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σόφιας το 2022, ενώ η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιου παρέλαβε στην ίδια εκδήλωση την επιταγή Ολυμπιακής Υποτροφίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

Τελευταία Νέα