Tελτσίδου: Έκλεισε τη χρονιά στο Masters της Ιερουσαλήμ

Newsroom
Tελτσίδου: Έκλεισε τη χρονιά στο Masters της Ιερουσαλήμ

bet365

Η Ελισάβετ Τελτσίδου έκλεισε την αγωνιστική της παρουσία στο 2022 στο Masters της Ιερουσαλήμ, φθάνοντας στον 20ο γύρο στην κατηγορία των -70κ.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου ολοκλήρωσε την αγωνιστική της παρουσία για το 2022, αγωνιζόμενη στο Masters της Ιερουσαλήμ. Η Ελληνίδα τζουντόκα έφθασε στο 2ο γύρο στην κατηγορία των -70κ., όπου αντιμετώπισε την Κροάτισσα, Λάρα Τσιέκο (Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη) και ηττήθηκε στο «χρυσό» σκορ με 1-0.

Νωρίτερα η 27χρονη Τελτσίδου, είχε επικρατήσει με ίπον επί της Γκλουνόζα Ματνιγιάζοβα από το Ουζμπεκιστάν. Η Τσιέκο έφθασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, αλλά δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την Γκαμπριέλα Βίλεμς από το Βέλγιο.


Η Τελτσίδου ολοκλκήρωσε τη χρονιά από το Νο.17, της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας ήδη μπει στη διεκδίκηση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Στο Masters της Ιερουσαλήμ θα αγωνιστεί και ο Θοδωρής Τσελίδης στα 90κ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα