Τζούντο: Για το «χάλκινο» ο Τσελίδης στη Σόφια

Newsroom
Τζούντο: Για το «χάλκινο» ο Τσελίδης στη Σόφια

bet365

Ηττα από παρατηρήσεις στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Θοδωρή Τσελίδη.

Ένα λάθος που με την εμπειρία του έπρεπε να έχει αποφύγει, στέρησε από τον Θοδωρή Τσελίδη την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο στη Σόφια.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Σέρβο Ντάρκο Μπράζνοβιτς, με την ελπίδα να φτάσει στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο. Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1 και πήγαν στο «χρυσό σκορ».

Εκεί ο Σέρβος είχε ήδη δύο παρατηρήσεις και μία ο Τσελίδης. Ο Ελληνας τζουντόκα δέχτηκε και δεύτερη παρατήρηση και ο αγώνας θα κρινόταν στο λάθος.

Και το λάθος ήταν μεγάλο από τον Τσελίδη ο οποίος δέχτηκε τρίτη παρατήρηση επειδή έλυσε τη ζώνη του για να την δέσει πάλι, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό (θεωρήθηκε σκόπιμο για να καθυστερήσει την συνέχεια και δεν είχε πάρει εντολή από τον διαιτητή να την δέσει όπως προβλέπεται). Ετσι το απόγευμα θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στον Ιταλό Παρλάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα