Το IRONMAN 70.3 έρχεται στη Βουλιαγμένη!

Newsroom
Το IRONMAN 70.3 έρχεται στη Βουλιαγμένη!

bet365

Το διάστημα 20-23 Οκτωβρίου η Βουλιαγμένη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους αθλητές του μεγαλύτερου τριαθλητικού event της χώρας, το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece!

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece μαζί με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνδιοργανώνουν το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, τον παιδικό αγώνα IRONKIDS Greece- Vouliagmeni και το Under Armour NIGHT RUN Vouliagmeni.

Η αγωνιστική εβδομάδα του σπουδαίου αυτού αγώνα, θα ξεκινήσει με τον εκθεσιακό χώρο της EXPO στο Yabanaki Varkiza Resort από τις 20-23 Οκτωβρίου όπου εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στοχευμένα σε αθλητές. Να τονιστεί πως θα λειτουργήσει και merchandising κατάστημα του Ironman. Η είσοδος στην EXPO είναι ελεύθερη σε όλους.

Οι τριαθλητές προπονούνται πυρετωδώς για να ανταπεξέλθουν σε αυτό τον πολύ απαιτητικό αγώνα που θα τους δημιουργήσει ανεξίτηλες εμπειρίες μιας ζωής και στον οποίο αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 2.000 αθλητές (από 65 χώρες και πάνω από 850 πόλεις από όλο τον κόσμο), ενώ οι διοργανωτές περιμένουν πάνω από 4.000 επισκέπτες στην διάρκεια της διοργάνωσης.

Ενας αγώνας που ξεκίνησε πριν 40 χρόνια στο Γουακίκι της Χαβάης και πλέον έχει γίνει… παγκόσμιο κίνημα με 146 αγώνες κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη και την συμμετοχή 296.000 αθλητών.

Ο αγώνας

Οι αθλητές θα κολυμπήσουν στα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας για 2 χιλιόμετρα. Εκκίνηση και τερματισμός από την παραλία Βάρκιζας.

Swim

Ακολουθεί η ποδηλασία όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν 2 loops η οποία θα γίνει από την Βάρκιζα στην Ανάβυσσο, με ίδιο σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Η διαδρομή θα γίνει με θέα τον Σαρωνικό, σε έναν ονειρεμένο αγώνα.

Bike

Τελευταίο μέρος το τρέξιμο όπου οι αθλητές θα καλύψουν απόσταση 21.1 χιλιομέτρων. Θα κάνουν δύο loops με εκκίνηση από την Βάρκιζα και θα κινηθούν προς την Βουλιαγμένη, τερματίζοντας και πάλι στην Βάρκιζα.

Run

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στο παρακάτω λινκ: https://www.ironman.com/im703-vouliagmeni

Και αγώνας RONKIDS Greece- Vouliagmeni!

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην Ακτή Βουλιαγμένης στις 18:00 δρομείς όλων των επιπέδων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Under Armour NIGHT RUN Vouliagmeni, ένα αγώνα 5χλμ κάτω από το ηλιοβασίλεμα με θέα τον Σαρωνικό.

Night Run

Για εγγραφές μπορείτε να συνδεθείτε στο παρακάτω λινκ: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/under-armour-night-run-vouliagmeni-powered-by-ironman

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και αγώνας για μικρούς αθλητές ηλικίας 6-12 ετών, στο πρώτο αγώνα τρεξίματος IRONKIDS Greece - Vouliagmeni! Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 9.00, στην Ακτή Βουλιαγμένης.

Ironkids

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να μπείτε στο παρακάτω λινκ: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/ironkids-greece-vouliagmeni


 

Τελευταία Νέα