H ΣΟΛ Crowe στηρίζει δύο από τους κορυφαίους Έλληνες τριαθλητές

Newsroom
H ΣΟΛ Crowe στηρίζει δύο από τους κορυφαίους Έλληνες τριαθλητές

bet365

Η ΣΟΛ Crowe, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει ως χορηγός δύο Έλληνες τριαθλητές, τον Παναγιώτη Πολύζο και την Στεφανία Πολυχρονιάδη, θέλοντας μέσα από τη συνεργασία αυτή να συμβάλει στην ανάδειξη της σημασίας του αθλητισμού για την σωματική και την πνευματική υγεία.


Ο Παναγιώτης Πολύζος και η Στεφανία Πολυχρονιάδη αποτελούν δύο ξεχωριστά, θετικά παραδείγματα ερασιτεχνών αθλητών υψηλού επιπέδου, που συνδυάζουν ένα από τα πλέον απαιτητικά αθλήματα, αυτό του τριάθλου, με την επαγγελματική τους καταξίωση.

H Στεφανία είναι Αρχιτέκτονας – Μηχανικός και ασχολείται με το τρίαθλο από το 2016 έχοντας κατακτήσει σημαντικές νίκες και διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ελληνίδες τριαθλήτριες στην σπριντ και στην Ολυμπιακή απόσταση. Πριν μεταβεί στο αγώνισμα του τριάθλου, η Στεφανία ήταν κολυμβήτρια, έχοντας καταρρίψει 16 Πανελλήνια ρεκόρ στην πεταλούδα και το ύπτιο ενώ ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας την περίοδο 2006-2008. Πρόσφατα, κατέκτησε την 6 η θέση στον αγώνα 11 Tri Belgrade 2022 στον οποίο συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές.

Η Στεφανία Πολυχρονιάδη

Ο Παναγιώτης είναι Φαρμακοποιός και θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τριαθλητές έχοντας σημαντικές νίκες στους αγώνες τριάθλου όλων των αποστάσεων. Από το 2016 και μέχρι σήμερα, ο Παναγιώτης έχει φέρει πλήθος διακρίσεων καταλαμβάνοντας συνεχόμενα τις πρώτες θέσεις σε αγώνες τριάθλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2021 διακρίθηκε στον αγώνα Ironman Greece, ενώ πιο πρόσφατα κατέλαβε την 1 η θέση στον αγώνα Ionian Sea Tri 2022 και την 2 η θέση στον αγώνα 11 Tri Belgrade 2022 (Half Ironman). Επόμενος σταθμός του είναι το Ironman 70.3 Vouliagmeni, αγώνας ο οποίος διοργανώνεται στις 23 Οκτωβρίου 2022.

H επιμονή, η συνέπεια, η συστηματική δουλειά και η προσήλωση στον στόχο είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που οδηγούν ένα αθλητή στην επιτυχία. Η ΣΟΛ Crowe πιστεύοντας σε αυτές τις αρχές, έχει ξεχωρίσει και αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια τον Παναγιώτη και την Στεφανία, στηρίζοντάς τους χορηγικά και βοηθώντας τους να παραμείνουν προσηλωμένοι στους αθλητικούς τους στόχους.

 

Τελευταία Νέα