Athens Open: Απόγευμα Σαββάτου (11/7) η συνέντευξη Τύπου

Δημήτρης Μύτικας
Athens Open: Απόγευμα Σαββάτου (11/7) η συνέντευξη Τύπου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την ημέρα και την ώρα της συνέντευξης Τύπου στο Vanda Pharmaceuticals Athens Open WTA 250 ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, στην οποια θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση.

Η Αθήνα μετρά αντίστροφα για την φιλοξενία του Vanda Pharmaceuticals Athens Open WTA 250, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 19 Ιουλίου. Οι διοργανωτές από τη μεριά του ανακοίνωσαν τη μέρα και την ώρα της συνέντευξης Τύπου, η οποία θα συνοδευτεί με την κλήρωση του κυρίως ταμπλό.

Πιο συγκεκριμένα, η συνέντευξη Τύπου του τουρνουά αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (11/7, 16:30). Εκεί θα λάβουν μέρος ο Tournament Director, Τζόρτζι Τζόκοβιτς, καθώς και η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Ιωάννης Βρούτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και η κα Μαργαρίτα Βάρσου, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών.

Στη συνέχεια, περίπου στις 17:15 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του κυρίως ταμπλό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

WTA Τελευταία Νέα