Σάκκαρη: Κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Τόμοβα τo απόγευμα της Τετάρτης στο Λιντζ

Newsroom
Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα, Βικτόρια Τόμοβα το απόγευμα της Τετάρτης για μια θέση στα προημιτελικά στο 500άρι τουρνουά του Λιντζ της Αυστρίας.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Australian Open επιστρέφει στην αγωνιστική δράση από το 500άρι τουρνουά στο Λιντζ της Αυστρίας.

Η 29χρονη παίκτρια θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα, Βικτόρια Τόμοβα (Νο.64 στην παγκόσμια κατάταξη) για τον 2ο γύρο και την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη (29/1), ορίστηκε 4ο στο πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ και θα αρχίσει περίπου μετά τις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Η Σάκκαρη έχει νικήσει την 29χρονη Τόμοβα στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει από το 2016 μέχρι πέρυσι.

 

Η Τόμοβα επικράτησε στο προ εννέα ετών παιχνίδι τους στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας με 2-1 σετ, για να ακολουθήσουν οι νίκες της Σάκκαρη: Στον 2ο γύρο του Wimbledon το 2022 (6-4, 6-3), στο United Cup το 2023 (6-3, 6-2) και στο Charleston το 2024 (6-3, 6-3).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

WTA Τελευταία Νέα