Σάκκαρη: Κόντρα στην Τόμοβα στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Λινζ
Έχοντας περάσει με bye τον πρώτο γύρο στο τουρνουά του Λινζ, ούσα το Νο.3 στο ταμπλό, η Μαρία Σάκκαρη περίμενε να μάθει την πρώτη της αντίπαλο στη διοργάνωση για τον δεύτερο γύρο.
Αυτή θα είναι η Βικτόρια Τόμοβα, η οποία με νίκη straight set (7-6|7|, 6-4) επί της Τζέσικα Μπούζας Μανέιρο και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" του τουρνουά στην Αυστρία. Εκεί, θ' αντιμετωπίσει την Μαρία Σάκκαρη για πέμπτη φορά, με την Ελληνίδα να έχει το πάνω χέρι στο H2H, μετρώντας τρεις νίκες έναντι μίας.
Την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο τενίστριες ήταν στο Charleston τον περασμένο Απρίλιο, σε ματς το οποίο η Σάκκαρη επικράτησε με 6-3, 6-3 για τον γύρο των "32".
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.