Stuttgart Open: «Έσπασε» το αήττητο της Σβιόντεκ η Ριμπάκινα (vids)

Newsroom
rybakina_stuttgart
Στον τελικό του τουρνουά της Στουτγκάρδης προκρίθηκε η Έλενα Ριμπάκινα, επικρατώντας της Ίγκα Σβιόντεκ με 6-3, 4-6, 6-3 στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά τον τελικό του Μαϊάμι, η Έλενα Ριμπάκινα θα λάβει μέρος στον τελικό του τουρνουά στην Στουτγκάρδη έπειτα τη μεγάλη της νίκη επί της Ίγκα Σβιόντεκ με 6-3, 4-6, 6-3 στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με αυτή τη νίκη η τενίστρια από το Καζακστάν «έσπασε» το αήττητο σερί της Νο.1 τενίστρια στον κόσμο στο γερμανικό τουρνουά, μετά από δύο σερί κατακτήσεις της Σβιόντεκ στο θεσμό. Αυτός θα είναι ο 19ος τελικός για την Νο.4 του κόσμου και ο 5ος της για το 2024.

Η νικήτρια του Wimbledon το 2022 στον τελικό θ' αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστγιουκ, η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 7-6|2|, 6-2. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν, έχοντας από μία νίκη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα