Μπαντόσα: Πέρασε στη φάση των "16" του Stuttgart Open

Newsroom
gettyimages_badosa_stuttgart_open24
Πρεμιέρα με το δεξί έκανε η Πάουλο Μπαντόσα στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, επικρατώντας της Ντιάνα Σνάιντερ με 6-3, 6-4, παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Εντός μίας ώρας και 42 λεπτών η Πάουλα Μπαντόσα πήρε την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στουτγκάρδης με τη νίκη 6-3, 6-4 επί της Ντιάνα Σνάιντερ.

Η Ισπανίδα τενίστρια αν και δεν είχε καλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς (51%), αντιμετώπισε εξαιρετικά τις ευκαιρίες για break της Σνάιντερ (8/8). Μάλιστα, η Νο.93 της WTA πέτυχε δύο breaks στην αναμέτρηση τα οποία της έδωσαν τη δυνατότητα να κατακτήσει τα δύο σετ.

Αναλυτικότερα, η Μπαντόσα πήρε το πρώτο σετ με 6-3, κάνοντας στο 4ο game το break (4-1), σβήνοντας στο 7ο game τρία break points της Ρωσίδας τενίστριας για να έρθει στη συνέχεια το προβάδισμα στα σετ. Αντίστοιχα κύλησε και το δεύτερο σετ,με την Μπαντόσα να σβήνει τρία break points της Σνάιντερ στο 4ο game, κάνοντας στο 7ο game το... σπάσιμο που χρειαζόταν για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4 και συνάμα στην πρόκριση στη φάση των "16" του τουρνουά.

Εκεί, η Πάουλο Μπαντόσα θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα, με την Λευκορωσίδα να περνάει με bye τον πρώτο γύρο. Οι δύο αθλήτριες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο πρόσφατο τουρνουά του Τσάρλεστον, όπου η Νο.2 τενίστρια στον κόσμο είχε επικρατήσει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WTA Τελευταία Νέα