H Σάκκαρη επιστρέφει στην Γουαδαλαχάρα

Κώστας Ευθυμιάδης
sakkari_loss
Εκεί όπου πέρυσι ήταν φιναλίστ, επιστρέφει σε τρεις εβδομάδες η Μαρία Σάκκαρη, που δηλώνει παρούσα στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Αν και η χρονική περίοδος που τοποθετήθηκε το 1000αρι τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, δείχνει εντελώς ακατάλληλη, η Μαρία Σάκκαρη κι άλλες επτά τενίστριες από το σημερινό Top10, θα είναι παρούσες.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διάστημα 17-23 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος του US Open, αλλά επειδή πρόκειται για 1000αρι τουρνουά, οι περισσότερες κορυφαίες τενίστριες θα κατέβουν να αγωνιστούν. Μόνο οι Σαμπαλένκα και Βοντρούσοβα δεν δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά του Μεξικού, που έχει τεράστια σημασία για την Σάκκαρη.

Πέρυσι είχε φτάσει ως τον τελικό όπου έχασε από την Πεγκούλα και έχει να υπερασπιστεί πολλούς βαθμούς. Παράλληλα, θέλει, σε συνδυασμό με τη Νέα Υόρκη, να μαζέψει βαθμούς και στο Race για το WTA Finals, καθώς τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται και πρέπει να κάνει μεγάλες πορείες στην υπόλοιπη σεζόν, για να μπει στην 8αδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα